NYHEDSBREV 1 2020_2021
6.09.2020

Kære Medlemmer,

Vi er startet på den første efterårsmåned og med det nærmer vi os jo vores vinterbadesæson – juhu for det! Vandet er pt 20 grader, men forhåbentlig er det faldet om 4 uger.

Ingen åbningsbegivenhed

Vi havde glædet os til at fejre vores første sæson som vinterbadeklub med sauna, med et brag af en åbningsbegivenhed. Desværre er vi lige som alle andre begrænset i vores udfoldelser, fordi vi skal holde os til de til enhver tid gældende regler i forhold til Corona-situationen. Derfor bliver der ikke en fælles åbningsbegivenhed.

MEN vi åbner saunaen, dog med begrænsninger

MEN vigtigst er dog, at vi planlægger at vi kan bruge saunaen når sæsonen starter søndag den 4. oktober.

For øjeblikket arbejder bestyrelsen på at få den del på plads:

Corona-situationen betyder, at der skal opstilles regler og andre systematikker end forventet fx ekstra rengøring, hygiejneregler mv. Der bliver også reduceret antal pladser i både sauna og omklædningsrum. Og med det kommer vi også til at sætte tidsbegrænsning på, således så mange som muligt kan komme til. Vi arbejder med en elektronisk løsning til bookning af tider.

Det var ikke det vi drømte om. Og der er meget mere arbejde forbundet med brugen på den her måde. Men vi forsøger at skabe fornuftige rammer, og håber at I vil være forstående og hjælpe os alt det I kan. Det gælder især i forhold til at følge de regler vi melder ud og at være med til sammen med os at glædes over, at vi er nået så langt.

Vi holder jer løbene opdaterede.

Åbningstider

I sidst nyhedsbrev var der fejl i oplysningerne om åbningstiderne. Her er de korrekte:

Dagligt kl. 6-9 og igen kl.17-20
Lørdage kl.14-17
Søndage kl. 8-12
Åbningstiderne evalueres på et medlemsmøde i januar.

De bedste hilsner

Bestyrelsen

Følg os på https://www.facebook.com/Vinterbadeklub og se https://vinterbadeklub.dk – og vi vil gerne være flere medlemmer.

Hello