NYHEDSBREV 3 2020_2021
27.09.2020

Kære alle,

Hermed indbydelse til Sorø Vinterbadeklubs sæsonstart 2020-2021.

Vi skyder sæsonen i gang med fælles morgenbrød og fremvisning af saunaen.

Det foregår fra kl. 10-12, søndag den 4. oktober, hvor vi mødes på værkerne.

Da vi, ligesom alle andre, skal overholde forsamlingsforbudet, beder vi jer om at fordele jer i hele tidsrummet. Samtidig kan vi risikere, at vi må bede nogen der har været der om at gå, eller nye besøgende om at vente.  

På søndag er der ikke mulighed for at benytte sauna og omklædningsfaciliteter. I stedet indbyder vi til et kig ind i saunaen

Brugen af saunaen er styret af den verserende coronasituation, og det har givet mange begrænsninger.

Men vi har vurderet, at vi med de rette rammer og restriktioner kan holde åbnet. Disse regler kan du læse nærmere om i det vedhæftede dokument.

Det er bestyrelsens opfattelse, at hver og en selv må tage ansvar og stilling: Hvis du ikke er tryg ved de vilkår vi har opstillet, så pas på dig selv og bliv hjemme. Det samme gælder, hvis du føler dig sløj eller utilpas: pas på os andre og bliv hjemme.

Helt centralt for brugen af saunaen er, at badetider styres via tilmelding i Holdsport. Holdsport kan du enten hente som en app på din telefon eller tilgå via computeren.

Når du har betalt dit kontingent og fået en adgangsnøgle, vil du få mulighed for at tilmelde dig til saunatider via Holdsport.

De tider, der bliver tilgængelige er stadig indenfor de udmeldte åbningstider, der er:

  • Dagligt kl. 6-9 og igen kl.17-20
  • Lørdage kl.14-17
  • Søndage kl. 8-12

Vi er klar over at det kan være en udfordring for nogen at skulle bruge en app eller en pc for tilmelding, men det er desværre de vilkår vi lige nu må operere under. Tag fat i os enten til åbningen eller via mail eller telefon, så vil vi gerne hjælpe.

Denne sæson bliver jo starten på en ny måde at være forening på.

Der vil ikke længere være fast søndagsbadning hver søndag. Men én gang om måneden holder vi stadig fælles morgenmad og badning.

Du kan se nærmere om vores program i den vedhæftede sæsonplan.

 

Sidst har vi en bøn om hjælp til rengøring.

Da alting jo er anderledes en vi havde regnet med, har vi heller ikke fundet ud af hvordan vi gør omkring rengøring.

Der skal gøres grundigt rent en gang om ugen.

Frem til medlemsmødet i januar vil vi gerne have nogle frivillige til at hjælpe med rengøringen. Vi vurderer, at det vil tage tre personer maksimalt en time. Indledningsvist skal det foregå efter eller inden åbningstiden lørdage eller søndage. Dermed vil det kunne ske i forbindelse med, at man har tid i saunaen.

Har du mulighed for at være med i et lille rengøringskorps så skriv meget gerne til Inge på ingejuhl@godmail.dk

 

Vi glæder os til at se jer alle

Hilsen

Bestyrelsen

Hello