NYHEDSBREV 5 2020_2021
4.10.2020

Kære alle,

“Al begyndelse er svær”. Sådan var det også i dag, hvor teknologi-kaos ramte os, da vi skulle modtage betaling og udlevere nøgle. Undskyld til jer, der måtte vente i ulidelig lang tid – og tak for jeres tålmodighed.

Vi udleverede i dag 97 nøgler og sagde velkommen til 13 nye medlemmer.

Vi har næsten løst problemet med jeres nøgler, men der er stadig lidt, der driller. Nu går vi med livrem og seler og udskyder både åbning og booking, til vi er sikre på, at alt fungerer.

Der går forhåbentlig kun nogle få dage – så er alt klar.

Skulle I få lyst til at tjekke om jeres nøgle virker, må I gerne det. I må også gerne gå ind og kigge, men de covid-regler der hænger dernede skal følges – og rør så lidt som muligt derinde. Giv endelig Else besked, hvis ikke jeres nøgle virker. Svar meget gerne på denne mail.

Vi har i dag erfaret, at vi skal have monteret en dørpumpe for at sikre at døren lukker helt til. Så HVIS I går ind, så sørg for at trække døren helt i, når I går.

I forhold til Holdsport, så lad være med at gøre noget i systemet, før Helle inviterer jer.

For de af jer, der stadig mangler udlevering af nøgler kan I gøre følgende:

Indbetal 100,- på mobilepay – 67266. Skriv herefter et svar på denne mail, at I har betalt og at I gerne vil hente nøgle. Nøglen kan hentes på Frederiksvej 15 på ét af disse tidspunkter i denne uge:

Tirsdag den 6/10 15.30-17

Torsdag den 8/10 18-19

Der bliver også et tidspunkt i næste weekend, men det ligger ikke helt fast endnu. Og flere tider efter det. Vi skal nok sørge for at I alle får nøgle.

De bedste hilsner

Else

Hello